PRINT PRINT

 

Verwelkom nieuwe medewerkers met een onboarding pakket van PRINT PRINT.

Op zoek naar gepersonaliseerde onboarding pakketten? Kies uit een duurzaam pakket, stimuleer het thuiswerken of geef je nieuwe collega’s een kick-start met de onboarding pakketten van PRINT PRINT. De minimale besteleenheid is 15 stuks, geleverd binnen 2 à 3 weken. De producten worden verstuurd in een gepersonaliseerde verzenddoos.

Deze onboarding dozen kun je volledig personaliseren met bv. stickers, balpennen, notitieboekjes, waterfles, t-shirt … Prijzen vanaf € 45.99 per pakket

Interesse? Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan.

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

10 tips voor het ontwerpen van aantrekkelijke flyers die opvallen

Flyers zijn nog steeds een krachtig marketinginstrument om je boodschap over te brengen naar je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw flyers opvallen te midden van de concurrentie? Het antwoord ligt in een goed ontwerp. Hier zijn 10 tips om je te helpen aantrekkelijke flyers te ontwerpen die de aandacht trekken en actie stimuleren:

Read More

Waarom Professioneel Drukwerk Essentieel is voor Zakelijk Succes

In de digitale wereld waarin we leven, kan het gemakkelijk zijn om de waarde van fysiek drukwerk te onderschatten. Toch blijft professioneel drukwerk een cruciaal element voor het succes van elk bedrijf. In dit artikel zullen we verkennen waarom investeren in hoogwaardig drukwerk van vitaal belang is voor het bereiken van zakelijke doelstellingen.

Read More