PRINT PRINT

 

Eén missie

Print Print uit Lebbeke (Oost-Vlaanderen) is dé online drukkerij voor KMO’s, grafische bedrijven en marketing professionals.

Onze toewijding is het verstrekken van betaalbaar drukwerk met een snelle en hoogwaardige service. Wij zijn er om al je drukbehoeften te vervullen met ons enorm aanbod, kosteneffectieve oplossingen, zonder in te boeten op de kwaliteit en vooral zonder blablabla …

Bij PRINT PRINT geloven we in de kracht van jouw verhaal. Of het nu gaat om het promoten van je bedrijf, het vangen van onvergetelijke momenten of het verspreiden van jouw boodschap, wij staan klaar om jouw verhaal tastbaar te maken door middel van print.

Onze online drukkerij is meer dan alleen machines; het is een bruisende plek waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Ontdek de kracht van drukwerk en laat ons samen jouw verhaal vertellen. Contacteer ons vandaag nog om jouw ideeën tot leven te brengen.

Prijzen en snelheid

Als klant betaal je bij PRINT PRINT een lage prijs omdat we onze overheadkosten bewust laag houden. Onze marketing bijvoorbeeld nemen we volledig zelf in handen. Het komt soms niet allemaal professioneel over maar hé, wat is belangrijker, leuke beeldjes of de beste tarieven?

Bij PRINT PRINT werken we samen met zo’n 200 drukkerijen in de BENELUX. Afhankelijk van jouw keuze en de beschikbaarheid bij onze partners, sturen we automatisch jouw bestelling naar diegene die plaats heeft in zijn productie. Zo gaat iedere bestelling onmiddellijk in druk bij een van onze partners.

Bij PRINT PRINT monitoren we de prijzen op de markt en passen deze aan waar nodig. Ergens anders toch goedkoper? Laat het ons weten en geef ons de informatie om een vergelijk te maken.

Hoe plaats je een bestelling?

Een bestelling plaatsen bij PRINT PRIN is zeer eenvoudig.

  1. kies je product
  2. selecteer de gewenste specificaties
  3. kies je oplage, en zie meteen de prijs en verwachte leverdatum.
  4. maak je drukklare pdf aan (check zeker ook onze aanleverspecificaties die je bij ieder product onderaan kan vinden)
  5. kies je verzendopties
  6. maak je account aan,
  7. upload je bestand
  8. bevestig je bestelling

Na ontvangst controleren we persoonlijk jouw bestelling. Is er technisch toch iets niet helemaal correct, dan nemen we persoonlijk contact met je op.  De laatste stap is de leukste. Leun achterover terwijl wij aan het PRINT PRINTEN gaan!