PRINT PRINT

 

Op zoek naar ecologisch en duurzaam drukwerk?

Bij Print Print is ‘Duurzaam drukwerk’ geen loze kreet, maar een langdurige toewijding die ons drijft.

Met onze nieuwe kernwaarde ‘Duurzaam drukwerk’ als leidraad, maken we een cruciale verschuiving: papier met een ecologisch verantwoorde herkomst is nu de norm, niet langer een alternatief. Daarom vervangen we enkele van onze papieropties in ons assortiment door milieuvriendelijkere keuzes.

Een perfect voorbeeld van deze inzet is onze nieuwste papiersoort, Maco Design Mat. Met zijn kenmerkend matte afwerking biedt het de mogelijkheid om verbluffende drukresultaten te behalen op verschillende gramgewichten. Maco Design Mat is trots Cradle to Cradle Certified® Silver, wat wereldwijd de maatstaf is voor producten die veilig, circulair en verantwoord geproduceerd zijn. De hoge opdikking van dit papier geeft volume aan je drukwerk zonder extra gewicht, waardoor zelfs lichtere gramgewichten een solide uitstraling hebben.

Gun zowel jezelf als de planeet een groot plezier met ons uitgebreide assortiment aan duurzaam drukwerk! Nieuwsgierig? Ontdek ons aanbod hier -> https://www.printprint.be/eco-producten


#drukwerk #printprint #bestelonline #folders #flyers #drukkerij #visitekaartjes #printing #posters #print #goedkoopdrukwerk #brochures #branding #reclame #huisstijl #printonline

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

10 tips voor het ontwerpen van aantrekkelijke flyers die opvallen

Flyers zijn nog steeds een krachtig marketinginstrument om je boodschap over te brengen naar je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw flyers opvallen te midden van de concurrentie? Het antwoord ligt in een goed ontwerp. Hier zijn 10 tips om je te helpen aantrekkelijke flyers te ontwerpen die de aandacht trekken en actie stimuleren:

Read More

Waarom Professioneel Drukwerk Essentieel is voor Zakelijk Succes

In de digitale wereld waarin we leven, kan het gemakkelijk zijn om de waarde van fysiek drukwerk te onderschatten. Toch blijft professioneel drukwerk een cruciaal element voor het succes van elk bedrijf. In dit artikel zullen we verkennen waarom investeren in hoogwaardig drukwerk van vitaal belang is voor het bereiken van zakelijke doelstellingen.

Read More