PRINT PRINT

 

Welke vlaggen bedrukken?

Vlaggen bestellen doe je bij PRINT PRINT! Laat jouw merk of advertentie nu drukken op een vlag met een maximaal formaat van 300 x 300 cm groot. De vlaggen zijn gemaakt van kwalitatieve en stevig materialen. En het beste is, ons standaard vlaggenmateriaal wordt gemaakt van gerecycled polyester. Niemand die jouw vlag nog voorbij loopt zonder het te zien. De vlaggen worden op één kant bedrukt, maar zijn 95% doorzichtig (dus ook zichtbaar op de onbedrukte kant) waardoor jouw ontwerp van alle kanten te bewonderen is. Bestel voortaan je vlaggen gemakkelijk en snel bij PRINT PRINT.
Let op: dit product is exclusief de vlaggenstok, de vlaggenstok kun je apart bestellen. De vlaggen hebben standaard een tunnelband aan de linkerzijde, zoals je kunt zien in de afbeeldingen.

Vlaggen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en types. Je vindt ze bijna overal, zelfs op de meeste bedrijfsgebouwen. Dat is logisch, want het zijn opvallende producten die gemakkelijk kunnen worden gepersonaliseerd. Bovendien beweegt het materiaal soepel met de wind mee, wat hun aantrekkingskracht vergroot. Maar welke verschillende materialen zijn beschikbaar en welke past het beste bij jou?

Standaard vlaggendoek
Het meest bekende en meest bestelde materiaal voor vlaggen is het 110 g/m2 gerecycled polyester vlaggendoek. Dit materiaal wordt enkelzijdig bedrukt, maar de bedrukking is ook aan de andere kant zichtbaar, zij het in spiegelbeeld met een doordruk van 95%. Deze subtiele satijnachtige glans zorgt ervoor dat de opdruk in alle weersomstandigheden goed zichtbaar is. Het vlaggendoek heeft echter een dichte structuur, waardoor de wind er meer grip op heeft. Wij raden aan om alle vlaggen bij windkracht 6 of hoger naar binnen te halen.

Winddoorlatend
In ons winderige land is het verstandig om bij de aanschaf van een vlag rekening te houden met de wind. Een optie is het winddoorlatend vlaggendoek, dat vergelijkbaar is met normaal vlaggendoek maar met gaatjes in het materiaal. Deze gaatjes laten de wind erdoorheen gaan in plaats van er tegenin. Dit verlengt de levensduur van de vlag aanzienlijk, vooral op winderige plekken. Ondanks de gaatjes raden we aan om de vlag bij windkracht 6 of hoger naar binnen te halen om beschadiging te voorkomen. Als jouw vlag veel wind te verduren krijgt en vaak in de wind hangt, is winddoorlatend vlaggendoek de beste keuze voor jou.

Weet je al welk type vlag je wilt laten drukken? Bij PRINT PRINT maken we allerlei vlaggen op maat, van groot tot klein. Wij helpen je graag om de perfecte vlag te creëren!

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

De impact van papierkeuze op de uitstraling van drukwerk: Maak indruk met de juiste keuze

Als het gaat om drukwerk, is het gemakkelijk om te focussen op ontwerp, kleuren en lay-out. Maar er is één aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor de algehele uitstraling en perceptie van je printmateriaal: de keuze van het papier. Het juiste papier kan een wereld van verschil maken, van het gevoel in de hand tot de manier waarop kleuren worden weergegeven. Laten we eens kijken naar de impact van papierkeuze op je drukwerk.

Read More