PRINT PRINT

 

Ontwerp alles gewoon in CANVA

Heb je zelf geen grafisch talent? Geen nood! Canva heeft duizenden design templates beschikbaar met een innovatieve design tool om prachtige ontwerpen te maken. Je kunt draaien, schalen en alle elementen van een design aanpassen. Het is eveneens mogelijk je eigen logo te uploaden om het design aan te laten sluiten bij je eigen huisstijl. Zodra je tevreden bent met je design kun je met de diensten van PRINT PRINT je design in no-time laten printen. Ontwerp in Canva al je favoriete producten zoals flyers, posters, visitekaartjes, stickers of kaarten.

Canva bevat veel verschillende templates, foto’s en iconen. Neem de tijd om een stijl te vinden die bij jouw wensen past. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekbalk. Probeer verschillende ontwerpen, lettertypes en afbeeldingen uit totdat je de juiste vindt.

Hoe starten met Canva?

  1. Surf naar www.canva.com
  2. Kies een GRATIS template en start direct met ontwerpen!
  3. Ga aan de slag met je ontwerp en maak de gewenste aanpassingen door bijvoorbeeld kleuren of teksten te veranderen of je eigen logo te uploaden.
  4. Download je creatie in PDF en upload deze bij het afrekenen.
  5. Bestel je product op Print Print. We checken je bestand en je product is binnen no-time klaar om geprint en verzonden te worden.
  6.  

 

Zoek je toch liever een expert? Doe dan een beroep op de grafische partners van Print Print.

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

De impact van papierkeuze op de uitstraling van drukwerk: Maak indruk met de juiste keuze

Als het gaat om drukwerk, is het gemakkelijk om te focussen op ontwerp, kleuren en lay-out. Maar er is één aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor de algehele uitstraling en perceptie van je printmateriaal: de keuze van het papier. Het juiste papier kan een wereld van verschil maken, van het gevoel in de hand tot de manier waarop kleuren worden weergegeven. Laten we eens kijken naar de impact van papierkeuze op je drukwerk.

Read More

10 tips voor het ontwerpen van aantrekkelijke flyers die opvallen

Flyers zijn nog steeds een krachtig marketinginstrument om je boodschap over te brengen naar je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw flyers opvallen te midden van de concurrentie? Het antwoord ligt in een goed ontwerp. Hier zijn 10 tips om je te helpen aantrekkelijke flyers te ontwerpen die de aandacht trekken en actie stimuleren:

Read More