PRINT PRINT

 

Ook PRINT PRINT steunt De Warmste Week

🌟 Bij elke bestelling helpt Print Print mee aan het goede doel! 🌟

Bij elke bestelling (tot 24 december 2023) doneren we €2 aan De Warmste Week. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van SAMEN zijn en ELKAAR ondersteunen. De Warmste Week doet fantastisch werk door verschillende goede doelen te steunen die écht het verschil maken in mensenlevens.

Dit initiatief ligt nauw aan ons hart omdat we geloven dat zelfs kleine gebaren een grote impact kunnen hebben. Jij doet een bestelling, wij doneren. Samen kunnen we een verschil maken. Doe mee en help ons om deze beweging van liefde en steun voort te zetten! 🌍❤️

#SamenSterk #DeWarmsteWeek #GeefTerug #PrintPrintGeeftTerug #printprint #drukwerk

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

De impact van papierkeuze op de uitstraling van drukwerk: Maak indruk met de juiste keuze

Als het gaat om drukwerk, is het gemakkelijk om te focussen op ontwerp, kleuren en lay-out. Maar er is één aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor de algehele uitstraling en perceptie van je printmateriaal: de keuze van het papier. Het juiste papier kan een wereld van verschil maken, van het gevoel in de hand tot de manier waarop kleuren worden weergegeven. Laten we eens kijken naar de impact van papierkeuze op je drukwerk.

Read More

10 tips voor het ontwerpen van aantrekkelijke flyers die opvallen

Flyers zijn nog steeds een krachtig marketinginstrument om je boodschap over te brengen naar je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw flyers opvallen te midden van de concurrentie? Het antwoord ligt in een goed ontwerp. Hier zijn 10 tips om je te helpen aantrekkelijke flyers te ontwerpen die de aandacht trekken en actie stimuleren:

Read More