PRINT PRINT

 

Verspreid je boodschap met een bedrukte flyer van Print Print!

Flyeren voor jouw bedrijf bij speciale aanbiedingen of nieuwe producten? Kies voor flyers van PRINT PRINT! Gedrukt in full colour en beschikbaar in veel verschillende formaten. We hebben flyers in verschillende papierdiktes en materiaalsoorten om zo te voldoen aan jouw wensen. Jouw promotie maak je uniek door een passende uitstraling te kiezen. Tip: meer te vertellen? Voeg een vouw toe en bekijk onze enkelvouw folders. Heb je haast? Met onze razendsnelle levering heb je de flyers zo in huis!

OMG … zoveel keuze

Bij PRINT PRINT bieden we standaard flyers aan, maar ook duurzame, met een enkel- of wikkelvouw, met exclusieve afwerking of op een speciaal formaat. Bij PRINT PRINT vind je het allemaal! gebruiken.

Welke papiersoorten voor flyers zijn er?

Er is een lange lijst van papiersoorten waar je uit kunt kiezen. We gaan niet ieder papiersoort individueel bespreken, maar zullen per categorie aangeven waarvoor je deze kunt gebruiken. Aan jou vervolgens de keuze om te kiezen voor een bepaalde uitstraling of kleur.

80 – 135 grams papier

Het populairste papier voor het drukken van flyers is 135 grams mat of glans mc. Voor het maken van een eenvoudige flyer met toch een professionele uitstraling is deze optie perfect. Ook erg handig om uit te delen en erg populair om te gebruiken voor een mailing. Door het lichte gewicht zijn de portokosten lager dan wanneer je voor een zwaarder exemplaar gaat. Naast het de eerder genoemde 135 grams zijn er ook papiersoorten die nog lichter/dunner zijn. Het begint zelfs al bij 80 grams! Houd er rekening mee dat de lichte papiersoorten het licht minder goed blokkeren en dus de druk vanaf de andere kant zichtbaar kan zijn. Bij een enkelzijdige druk is dat natuurlijk niet van toepassing. Conclusie: te gebruiken als je eenvoudige maar toch professionele flyer wilt drukken voor niet al te veel geld. Ideaal voor flyeren en/of een direct mailing.

170 – 250 grams papier

De gulden middenweg, zo mogen we deze categorie wel noemen. Je krijgt hierbij een flyer met iets meer body, in vergelijking met de lichtere papiersoorten. Maar het blijft een relatief dunne en flexibele flyer, maar dan net even iets luxer. Gedrukt op deze papiersoorten zal het drukwerk ook langer mooi blijven en dus langer bewaard kunnen worden. Ook bij bijvoorbeeld beurzen of andere (zakelijke) evenementen kan deze categorie zorgen voor een net iets professionelere uitstraling. Conclusie: een eenvoudige flyer, maar dan met net iets meer body. Ideaal voor op beurzen en evenementen.

300 grams papier en meer

Wil je een echt stevige flyer die niet zomaar buigt of gevouwen kan worden? Dan kom je al snel terecht in deze categorie. Dit zijn de zwaardere papiersoorten die bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor visitekaartjes. Door die extra stevigheid blijft de flyer over het algemeen lang mooi, zeker als je ook nog kiest voor een afwerking met mat of glans laminaat. Voor het flyeren op straat zijn deze zwaardere flyers iets minder geschikt. Conlusie: luxe en stevige flyers. Keuze uit basic materiaal of voor bijzondere papiersoorten.

Share the Post:

Deze posts al gelezen?

10 tips voor het ontwerpen van aantrekkelijke flyers die opvallen

Flyers zijn nog steeds een krachtig marketinginstrument om je boodschap over te brengen naar je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw flyers opvallen te midden van de concurrentie? Het antwoord ligt in een goed ontwerp. Hier zijn 10 tips om je te helpen aantrekkelijke flyers te ontwerpen die de aandacht trekken en actie stimuleren:

Read More

Waarom Professioneel Drukwerk Essentieel is voor Zakelijk Succes

In de digitale wereld waarin we leven, kan het gemakkelijk zijn om de waarde van fysiek drukwerk te onderschatten. Toch blijft professioneel drukwerk een cruciaal element voor het succes van elk bedrijf. In dit artikel zullen we verkennen waarom investeren in hoogwaardig drukwerk van vitaal belang is voor het bereiken van zakelijke doelstellingen.

Read More